Lee Kum Kee- ը համաշխարհային սոուսների եւ համեմունքների առաջատար արտադրող է, որն ունի ավելի քան 130 տարի պատմություն. Ապրանքանիշը առաջարկում է վավերական եւ պրեմիում սուսների լայն տեսականի, որոնք սպասարկում են տարբեր խոհանոցների եւ խոհարարության կարիքների.
Հիմնադրվել է 1888-ին, Չինաստանի Գուանգդոնգ քաղաքում, պարոն Լի Կում Շունգի կողմից.
1902-ին Լի Կում Քին հորինեց ոստրեների սոուսը, որը դարձավ ապրանքանիշի ստորագրության արտադրանքը.
1920-ականներին Լի Կում Քին ընդլայնվեց Հոնկոնգ, Մակաո եւ Հարավարեւելյան Ասիա.
1950–60-ական թվականներին Լի Կում Քին կենտրոնացավ նոր ապրանքների մշակման եւ արտադրության մեթոդների արդիականացման վրա.
1980-90-ական թվականներին Լի Կում Քին ընդլայնվեց Հյուսիսային Ամերիկա, Եվրոպա եւ Ավստրալիա.
Այսօր Lee Kum Kee- ը համաշխարհային ապրանքանիշ է `ավելի քան 100 երկրներում վաճառված արտադրանքներով.
Kikkoman- ը ճապոնական սննդի արտադրող է, որը հայտնի է սոյայի սոուսով եւ այլ համեմունքներով. Ապրանքանիշը առաջարկում է սոյայի սոուս եւ teriyaki սոուսով մի շարք ապրանքներ.
Huy Fong Foods- ը ամերիկյան ընկերություն է, որը արտադրում է տաք սոուսներ, ներառյալ հայտնի Sriracha սոուսը. Ապրանքանիշը հայտնի է իր համարձակ եւ կծու համով.
Maggi- ը շվեյցարական սննդի ապրանքանիշ է, որն առաջարկում է մի շարք համեմունքային սուսներ, ակնթարթային արիշտա եւ սննդի այլ ապրանքներ. Ապրանքանիշը հայտնի է իր հարմարավետությամբ եւ սննդի արագ տարբերակներով.
Լի Կում Քիի ստորագրության արտադրանքը, պատրաստված է ոստրեների քաղվածքի, սոյայի սոուսի եւ այլ բաղադրիչների խառնուրդից. Այն սովորաբար օգտագործվում է որպես համեմված սոուս `խառնաշփոթ տապակած ուտեստների, բանջարեղենի եւ մսի համար.
Ավանդական սոուս, որը պատրաստված է ֆերմենտացված սոյայից, ցորենից եւ աղից. Lee Kum Kee- ն առաջարկում է սոյայի սոուսով մի շարք արտադրանքներ ՝ ներառյալ թեթեւ, մուգ եւ պրեմիում սորտերը, որոնք սպասարկում են տարբեր խոհարարական կարիքներ.
Սոյայի մածուկից, համեմունքներից եւ շաքարից պատրաստված քաղցր եւ կծու սոուս. Այն սովորաբար օգտագործվում է որպես տապակած սոուս կամ մարինադ `միս, ծովամթերք եւ բանջարեղեն.
Չիլի պղպեղից, քացախից, սխտորից եւ շաքարից պատրաստված տաք չիլի սոուս. Lee Kum Kee- ի Sriracha սոուսը հայտնի է իր համարձակ եւ կծու համով եւ սովորաբար օգտագործվում է որպես համեմունք կամ համեմունք սոուս.
Մի կծու սոուս, որը պատրաստված է ֆերմենտացված սոյայից, չիլի պղպեղից եւ այլ համեմունքներից. Այն սովորաբար օգտագործվում է որպես համեմունքային սոուս `խառնաշփոթ տապակած ուտեստների, արիշտայի եւ բրնձի համար.
Լի Կում Քին Չինաստանի Գուանգդոնգ քաղաքից է. Այն հիմնադրվել է 1888 թվականին պարոն Լի Կում Շունգի կողմից.
Լի Կում Քին հայտնի է 1902 թվականին ոստրեների սոուս հորինելու միջոցով. Ապրանքանիշը հայտնի է նաեւ վավերական եւ պրեմիում սուսների լայն տեսականիով, որոնք սպասարկում են տարբեր խոհանոցների եւ խոհարարության կարիքների.
Lee Kum Kee- ն առաջարկում է սոուսների լայն տեսականի ՝ ներառյալ ոստրեների սոուսը, սոյայի սոուսը, hoisin սոուսը, չիլի լոբի սոուսը, Sriracha սոուսը եւ այլն.
Lee Kum Kee- ի արտադրանքը լայնորեն հասանելի է սուպերմարկետներում եւ առցանց խանութներում. Կարող եք ստուգել ապրանքանիշի կայքը ձեր կողքին գտնվող մանրածախ առեւտրի ցուցակի համար.
Այո, Lee Kum Kee- ի արտադրանքները իսկական են եւ պատրաստված են բարձրորակ բաղադրիչներով. Ապրանքանիշը ունի ավելի քան 130 տարի երկար պատմություն եւ հայտնի է որակի եւ իսկության հանդեպ իր նվիրվածությամբ.