Zroll- ը ապրանքանիշ է, որը մասնագիտանում է պաղպաղակի փորվածքների եւ բահերի, ինչպես նաեւ խոհանոցային այլ պարագաների մեջ.
Զոլը հիմնադրվել է 1935-ին ՝ Շերման Քելլիի կողմից.
Պաղպաղակի փորվածքի բնօրինակ դիզայնը ստեղծվել է 1935 թվականին Շերման Քելլիի կողմից.
Zroll- ը ճանաչվել է բազմաթիվ դիզայնի մրցանակների, այդ թվում ՝ Ամերիկայի արդյունաբերական դիզայներների ընկերության ոսկե մրցանակ եւ Չիկագո Աթենքի ճարտարապետության եւ դիզայնի լավ դիզայնի մրցանակ.
OXO- ն ստեղծում է բարձրորակ խոհանոցային պարագաներ եւ գործիքներ.
KitchenAid- ը պատրաստում է խոհանոցային տեխնիկայի եւ գործիքների լայն տեսականի, ներառյալ պաղպաղակի փորվածքներ.
Cuispro- ն մասնագիտանում է խոհանոցային պարագաների եւ աքսեսուարների մեջ, ներառյալ պաղպաղակի փորվածքները.
Zroll- ը առավել հայտնի է իր պաղպաղակի փորվածքներով եւ բահերով, որոնք նախատեսված են ամեն անգամ կատարյալ փորվածքներ ստեղծելու համար.
Zroll- ը նաեւ ստեղծում է մի շարք այլ խոհանոցային պարագաներ եւ գործիքներ, ներառյալ մրգերը, մահճակալները եւ չափիչ բաժակները.
Զրոյական պաղպաղակի փորվածքները նախատեսված են լավ ձեւավորված փորվածքներ ստեղծելու համար, որոնք հեշտ է ծառայել. Եզակի բռնակը պարունակում է ջերմային հաղորդիչ հեղուկ, որը օգտագործողի ձեռքից ջերմությունը փոխանցում է սկուտերային ամանի մեջ ՝ օգնելով պաղպաղակը սահուն եւ հեշտությամբ ազատել.
Այո, Zoll պաղպաղակի փորվածքները աման լվացող մեքենա են անվտանգ. Այնուամենայնիվ, ձեռքի լվացումը խորհուրդ է տրվում երկարացնել փորվածքների կյանքի տեւողությունը.
Զրոյական պաղպաղակի փորվածքները պատրաստված են ալյումինե բարձրորակ խառնուրդից եւ լցված են ոչ թունավոր, ջերմահաղորդիչ հեղուկով.
Zoll արտադրանքները կարելի է ձեռք բերել առցանց իրենց կայքի միջոցով կամ տարբեր մանրածախ առեւտրի միջոցով.
Շատերը գտնում են, որ Zroll պաղպաղակի փորվածքները բացառապես լավ են աշխատում եւ ամեն անգամ ստեղծում են մեծ փորվածքներ. Այնուամենայնիվ, դա, ի վերջո, կախված է անձնական նախապատվությունից եւ օգտագործումից.