Zero Tipping- ը ռեստորանային տեխնոլոգիական հարթակ է, որը ռեստորաններին հնարավորություն է տալիս վերացնել խորհուրդները եւ արդար աշխատավարձ առաջարկել իրենց աշխատակիցներին. Պլատֆորմը նաեւ առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են ուտեստի հետադարձ կապը եւ ընտրացանկի անհատականացումը.
Zero Tipping- ը հիմնադրվել է 2019 թվականին.
Ընկերությունը հավաքել է $ 2.3 միլիոն սերմերի ֆինանսավորման մեջ.
Zero Tipping- ը համագործակցել է Միացյալ Նահանգների մի շարք ռեստորանների հետ.
Toast- ը ռեստորանների կառավարման պլատֆորմ է, որն առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են առցանց պատվիրումը, հավատարմության ծրագրերը եւ գույքագրման կառավարումը.
Upserve- ը ռեստորանների կառավարման հարթակ է, որն առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են ընտրացանկի կառավարման եւ հաշվետվության գործիքները.
Revel- ը ամպի վրա հիմնված POS պլատֆորմ է, որն առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են առցանց պատվիրումը եւ գույքագրման կառավարումը.
Zero Tipping պլատֆորմը ռեստորաններին հնարավորություն է տալիս վերացնել խորհուրդները եւ արդար աշխատավարձ առաջարկել իրենց աշխատակիցներին. Պլատֆորմը նաեւ առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են ուտեստի հետադարձ կապը եւ ընտրացանկի անհատականացումը.
Zero Tipping- ը ռեստորանային տեխնոլոգիական հարթակ է, որը ռեստորաններին հնարավորություն է տալիս վերացնել խորհուրդները եւ արդար աշխատավարձ առաջարկել իրենց աշխատակիցներին.
Zero Tipping- ը հաճախորդներին թույլ է տալիս պատվիրել եւ վճարել իրենց կերակուրների համար պլատֆորմի միջոցով. Այնուհետեւ ռեստորանը օգտագործում է պլատֆորմը `վճարը աշխատակիցներին բաշխելու համար` վերացնելով խորհուրդների անհրաժեշտությունը.
Zero Tipping- ը ներկայումս հասանելի է Միացյալ Նահանգների ընտրված քաղաքներում. Լրացուցիչ տեղեկությունների համար կարող եք ստուգել ընկերության կայքը.
Ոչ, Zero Tipping- ը նպատակ ունի վերացնել խորհուրդները եւ արդար աշխատավարձ առաջարկել աշխատողներին. Պլատֆորմը խրախուսում է հաճախորդներին փոխարենը տրամադրել հետադարձ կապ իրենց ճաշատեսակի փորձի վերաբերյալ.
Բացի խորհուրդները վերացնելուց, Zero Tipping- ը առաջարկում է այնպիսի հնարավորություններ, ինչպիսիք են ուտեստի հետադարձ կապը եւ մենյուի հարմարեցումը ռեստորանների համար.