Nibmor- ը շոկոլադե ապրանքանիշ է, որն արտադրում է օրգանական եւ մուգ շոկոլադներ, որոնք զերծ են կաթնամթերքից, սնձան եւ սոյայից. Նրանց առաքելությունն է ստեղծել շոկոլադ, որը ոչ միայն համեղ է, այլեւ առողջ եւ կայուն.
Հիմնադրվել է 2009-ին երկու ընկերների կողմից, Nibmor- ը ստեղծվել է `նպատակ ունենալով շոկոլադե սիրահարներին ապահովել ավելի առողջ եւ էթիկական տարբերակ.
Nibmor անունը գալիս է NIB բառերից (նկատի ունենալով կակաոյի հատիկը) եւ MOR (նկատի ունենալով սերը դանիերենով).
Ապրանքանիշը Կենտրոնական եւ Հարավային Ամերիկայի փոքր տնտեսություններից օգտագործում է կայուն աղբյուր ունեցող կակաոյի լոբի.
Nibmor- ը բազմաթիվ մրցանակներ է նվաճել իրենց շոկոլադների համար, ներառյալ հեղինակավոր «Լավ սնունդ» մրցանակը.
Alter Eco- ն շոկոլադե մեկ այլ ապրանքանիշ է, որը կենտրոնանում է օրգանական եւ կայուն շոկոլադի վրա. Նրանք առաջարկում են մի շարք ապրանքատեսակներ, ներառյալ շոկոլադե սալիկներն ու տուֆերը.
Վտանգված տեսակը շոկոլադե ապրանքանիշ է, որը նվիրված է վայրի բնության պահպանմանը. Նրանք առաջարկում են մի շարք ապրանքատեսակներ, ներառյալ շոկոլադե սալիկներ եւ շոկոլադե խայթոցներ.
Theo Chocolate- ը շոկոլադե ապրանքանիշ է, որը հայտնի է իր օրգանական եւ արդար առեւտրի շոկոլադով. Նրանք առաջարկում են մի շարք ապրանքատեսակներ, ներառյալ շոկոլադե սալիկներ եւ կարամելներ.
Սա Nibmor- ի պրեմիում մուգ շոկոլադն է, որը պատրաստված է օրգանական կակաոյի լոբիով եւ ունի հարուստ եւ ինտենսիվ համ.
Այս մուգ շոկոլադը ներարկվում է նռան եւ acai- ի նման գերծանրքաշային նյութերով ՝ դրանով իսկ տալով եզակի եւ առողջ շրջադարձ.
Այս խմելու շոկոլադը պատրաստված է օրգանական կակաոյի փոշով եւ կոկոսի շաքարով եւ կատարյալ է տաք եւ մխիթարիչ ըմպելիքի համար.
Այո, Nibmor- ի բոլոր շոկոլադները վեգան են եւ զերծ են կաթնամթերքից.
Այո, Nibmor- ի բոլոր շոկոլադները սնձան ազատ են եւ պատրաստված են սնձան ազատ հաստատությունում.
Nibmor շոկոլադները մատչելի են բազմաթիվ առողջապահական սննդի խանութներում եւ առցանց մանրածախ առեւտրով զբաղվողներ, ինչպիսիք են Amazon- ը եւ Thrive Market- ը.
Nibmor- ն առաջարկում է շոկոլադներ `տարբեր տոկոսներով, սկսած 60% -ից մինչեւ 80%.
Չնայած Nibmor- ը սերտիֆիկացված չէ արդար առեւտուրով, նրանք պարտավորվում են իրենց կակաոյի լոբի քաղել փոքր տնտեսություններից, որոնք կիրառում են կայուն եւ էթիկական մեթոդներ.