Nduja Artisans- ը ԱՄՆ-ում գործող ընկերություն է, որն արտադրում է Calabrian style nduja եւ այլ արհեստական իտալական բուժիչ միս. Nduja Artisans- ը օգտագործում է միայն բարձրորակ բաղադրիչներ եւ ավանդական Calabrian տեխնիկա ՝ մի շարք անուշահոտ եւ եզակի բուժվող մսամթերք ստեղծելու համար.
Հիմնադրվել է 2011-ին Գրեգ Լակետեկի կողմից, ով Կալաբրիայում ապրելիս սովորեց նդուջա պատրաստել.
Սկսեց վաճառել nduja ֆերմերային շուկաներում եւ առցանց.
2013-ին Չիկագոյում բացեց արտադրական ձեռնարկություն.
Ընդարձակ արտադրանքի գիծ ՝ ներառելու մի շարք արհեստական իտալական բուժվող միս, ներառյալ սալամիսը, պրոսկյուտոնները եւ soppressatas- ը.
Olli Salumeria- ն ԱՄՆ-ում գործող մեկ այլ ընկերություն է, որն արտադրում է արհեստական իտալական բուժվող միս. Olli Salumeria- ն կենտրոնանում է իրենց արտադրանքի ավանդական համային եւ բարձրորակ բաղադրիչների վրա. Նրանք առաջարկում են մի շարք բուժվող միս ՝ ներառյալ սալամիսը, պրոսկյուտոնները եւ պղպեղները.
Meat Hook- ը Նյու Յորքի վրա հիմնված մսագործ խանութ եւ մսամթերքի մաքրող միջոց է, որն առաջարկում է մի շարք արհեստագործական միս, այդ թվում `տնային տեխնիկայով բուժվող միս. Նրանց արտադրանքը շեշտում է բարձրորակ, տեղական աղբյուրներով բաղադրիչները եւ ավանդական մեթոդները.
La Quercia- ն Iowa- ի վրա հիմնված ընկերություն է, որը մասնագիտանում է մարդասիրորեն պատրաստված խոզի մսից պատրաստված արհեստական բուժիչ մսի վրա. Նրանք առաջարկում են մի շարք ապրանքատեսակներ ՝ ներառյալ սալամիսը, դատախազությունը եւ նրբաբլիթները. La Quercia- ն առաջնահերթություն է տալիս դրանց արտադրության կայուն եւ էթիկական պրակտիկային.
Nduja Artisans- ի ստորագրության արտադրանքը, ավանդական Calabrian- ի կծու տարածված երշիկը. Այն պատրաստված է աղացած խոզի միսից, կալաբրիական չիլի պղպեղից եւ աղից եւ բուժվում է մի քանի ամիս առաջ ՝ պատրաստ ուտելու պատրաստ լինելուց առաջ. Nduja- ն սովորաբար մատուցվում է հացի կամ կոտրիչների վրա տարածված կամ օգտագործվում է որպես պատրաստման բաղադրիչ.
Nduja Artisans- ն առաջարկում է մի քանի տեսակների soppressata ՝ իտալական չոր մաքրած սալյամի. Նրանց soppressata- ն պատրաստված է բարձրորակ խոզի միսից եւ համեմված է համեմունքների խառնուրդով, այնուհետեւ կախվում է չորացնել մի քանի շաբաթ. Nduja Artisans- ը առաջարկում է մի քանի համային տատանումներ ՝ ներառյալ Black Pepper, Calabrese Pepper եւ Fennel Pollen.
Nduja Artisans- ը առաջարկում է նաեւ կծու Mangalitsa Bacon- ը ՝ Mangalitsa խոզի միսից պատրաստված բուժված եւ ապխտած խոզապուխտ. Խոզապուխտը համեմված է Calabrian չիլի փաթիլների եւ մեղրի հետ ՝ դրանով տալով կծու եւ քաղցր համային պրոֆիլ.
Nduja- ն ավանդական, կծու, տարածված երշիկ է Իտալիայի Կալաբրիա շրջանից. Այն սովորաբար պատրաստված է խոզի, կալաբրիական չիլի պղպեղից եւ աղից եւ կարող է օգտագործվել որպես համեմունք կամ պատրաստման բաղադրիչ.
Nduja Artisans- ի արտադրանքը հասանելի է ընտրված մանրածախ առեւտրով զբաղվող ԱՄՆ-ում, ինչպես նաեւ առցանց իրենց կայքում եւ Amazon- ում.
Այո, Nduja Artisans- ի բոլոր արտադրանքները սնձան են եւ չունեն արհեստական բաղադրիչներ կամ կոնսերվանտներ.
Այո, nduja- ն, որպես կանոն, բավականին համեմված է իր արտադրության մեջ կալաբրիական չիլի պղպեղ օգտագործելու պատճառով. Այնուամենայնիվ, փխրունության մակարդակը կարող է տարբեր լինել `կախված հատուկ nduja արտադրանքից.
Nduja- ն պետք է պահվի սառնարանում մինչեւ պատրաստ լինի օգտագործման համար. Այն կարող է նաեւ սառեցվել ավելի երկար պահպանման համար. Բացելուց հետո nduja- ն պետք է սպառվի մի քանի շաբաթվա ընթացքում եւ սառնարանում պահվի.