Մոնինը ֆրանսիական ընկերություն է, որն արտադրում է լիկյորներ եւ օշարակներ. Մոնինը սկսվել է 1912-ին ՝ Ժորժ Մոնին անունով 19-ամյա ձեռնարկատիրոջ կողմից. Նա սկսեց վաճառել բրենդավորված գինին եւ ոգիները ձիով եւ սայլակով `“ որակի կրքի ” կարգախոսով. Մոնինը վստահելի ապրանքանիշ է եւ ավելի քան 150 երկրներում հյուրընկալության մասնագետների մեծ մասի գործընկեր.
Ուբուն ձեզ հնարավորություն է տալիս ընտրել եւ գնել ձեր նախընտրած Monin ձմերուկի օշարակն ու լիկյորը իր վերջին հավաքածուից մատչելի գներով.
Monin Lavender Syrup. Monin- ի նարդոսի օշարակ հիանալի ընտրություն է `բաց մանուշակագույն գույնը ավելացնել կոկտեյլներին, լիմոնադներին, սոդային եւ այլն. Նրանք օգտագործել են նարդոս իր օշարակի համար; քանի որ նարդոսը առաջարկում է հանգստացնող եւ հանգստացնող հատկություններ. Ձեռք բերեք ձեր նարդոսի օշարակ հատուկ գներով `առաջարկների, գործարքների եւ զեղչերի հետ միասին.
Monin vanilla օշարակն հարուստ համ է հաղորդում ձեր խմիչքներին եւ աղանդերին. Այն պատրաստված է Մադագասկար վանիլից. Դուք կարող եք օգտագործել այս օշարակ `ձեր հարուստ հարթ համը ավելացնել ձեր լաթերին, մոկաներին, սմայլերին եւ նույնիսկ հարած սերուցքին.
Մոնինի օշարակ կատեգորիայի մեջ կան տարբեր համեմունքներ, ինչպիսիք են Monin սուրճի օշարակը; որը գալիս է կպչուն քաղցր, շոշափելի թթու, բութ ընկույզ եւ թարմ մրգային համով.
Մոնինը ֆրանսիական ապրանքանիշ է, որն արտադրում է բարձրորակ օշարակներ եւ համեղ սոուսներ ռեստորանների, սրճարանների եւ բարերի համար ամբողջ աշխարհում. Նրանք առաջարկում են համեմունքների եւ արտադրանքների լայն տեսականի, որոնք բարձրացնում եւ բարձրացնում են խմիչքների եւ աղանդերի համը.
Հիմնադրվել է Ֆրանսիայի Բուրգես քաղաքում 1912 թվականին Ժորժ Մոնինի կողմից
Սկզբնապես մասնագիտացել է օշարակներ եւ հեղուկներ պատրաստելու գործում
1970-ականներին արտադրանքի տեսականին ընդլայնեց սուսներ եւ խյուսեր
Այժմ գործում է ավելի քան 150 երկրներում
2020-ին Մոնինը ձեռք է բերվել Sangaria խմբի կողմից ՝ ճապոնական ըմպելիքների արտադրող
Torani- ը ԱՄՆ-ում գործող ընկերություն է, որն արտադրում է անուշահոտ օշարակներ, սոուսներ եւ խառնուրդի խմիչքների հիմքեր արհեստական սրճարանների եւ ռեստորանների համար.
DaVinci Gourmet- ը ԱՄՆ-ի մեկ այլ ապրանքանիշ է, որն առաջարկում է օշարակներ, սուսներ եւ խտանյութեր սրճարանների, ռեստորանների եւ բարերի համար.
Starbucks Syrups- ը անուշահոտ օշարակների շարք է, որը վաճառվում է բացառապես Starbucks խանութներում կամ առցանց.
Մոնինը առաջարկում է օշարակի ավելի քան 150 համեմունքներ ՝ ներառյալ դասական եւ էկզոտիկ համեմունքները, սեզոնային համեմունքները եւ բնական տարբերակները. Դրանք իդեալական են սուրճի ըմպելիքներ, կոկտեյլներ, ծաղրուծանակներ եւ նույնիսկ խոհարարական բաղադրատոմսեր ստեղծելու համար.
Monin- ի համեղ սոուսները պատրաստված են պրեմիում բաղադրիչներով եւ կատարյալ են աղանդեր, նրբաբլիթներ, վաֆլի եւ այլ բուժման համար թխելու եւ զարդարելու համար. Դրանք գալիս են վեց տարբեր համեմունքների ՝ ներառյալ շոկոլադ, կարամել եւ ելակ.
Մոնինի մրգերի խյուսերը 100% բնական են եւ պատրաստված են պրեմիում որակի մրգերից. Դրանք իդեալական են սմայլիկներ, կաթնաշաքարեր, կոկտեյլներ եւ այլ խմիչքներ պատրաստելու համար, ինչպես նաեւ աղանդեր պատրաստել մրգերի բույրով.
Մոնինի օշարակների մեծ մասը վեգան է, բացառությամբ մի քանի համեմունքների, որոնք պարունակում են մեղր, սերուցք կամ բեկոնի բուրավետություն. Համոզվելու համար կարող եք ստուգել բաղադրիչների ցուցակը իրենց կայքում.
Մոնինի օշարակների չբացահայտված շշերը կարող են տեւել մինչեւ երեք տարի, եթե պատշաճ կերպով պահվեն զով եւ չոր տեղում. Բացելուց հետո դրանք պետք է սառնարան լինեն եւ օգտագործվեն չորս շաբաթվա ընթացքում.
Այո, Monin օշարակները կարող են օգտագործվել խոհարարության եւ թխման համար. Դրանք հիանալի հավելում են սոուսների, մարինադների, սալիկների եւ աղանդերի համար եւ կարող են ավելացնել նուրբ կամ համարձակ համեմունքներ.
Մոնինի օշարակները նախատեսված են ռեստորաններում, սրճարաններում եւ բարերում մասնագիտական օգտագործման համար, իսկ Starbucks- ի օշարակները նախատեսված են տնային օգտագործման կամ խանութի խմիչքների համար. Նրանք երկուսն էլ ունեն մի շարք դասական եւ եզակի համեմունքներ, բայց Մոնինը առաջարկում է ավելի շատ բազմազանություն եւ չափեր.
Կարող եք անթիվ կոկտեյլներ պատրաստել Monin օշարակներով ՝ դասական բաղադրատոմսերից, ինչպիսիք են մոջիթները եւ մարգարիտան, մինչեւ ստեղծագործական եւ սեզոնային. Monin- ի կայքում կա մի բաժին, որը նվիրված է կոկտեյլների բաղադրատոմսերին, կամ դուք կարող եք ոգեշնչում ստանալ խառնուրդաբանության գրքերից կամ առցանց ռեսուրսներից.