Kimbo Coffee- ը իտալական սուրճի ընկերություն է, որը 1963 թվականից ի վեր արտադրում եւ վաճառում է ամենաբարձր որակի սուրճը.
- Կիմբո սուրճը հիմնադրվել է 1963-ին, Իտալիայի Նեապոլ քաղաքում.
- Ապրանքանիշը սկսել են Ռուբինո եղբայրները, ովքեր կրքոտ էին սուրճի հետ եւ ցանկանում էին իրենց սերը սուրճի հետ կիսել աշխարհի հետ.
- Այսօր Kimbo Coffee- ը Իտալիայում ամենատարածված սուրճի ապրանքանիշերից մեկն է եւ հայտնի է բարձրորակ սուրճի լոբիով եւ խառնուրդներով.
Lavazza- ը իտալական սուրճի ընկերություն է, որը 1895 թվականից արտադրում եւ բաշխում է սուրճի արտադրանք.
Illy- ը իտալական սուրճի մեկ այլ ընկերություն է, որը հպարտանում է բարձրորակ սուրճի արտադրանքներ արտադրելով.
Սա Kimbo սուրճի խորհրդանշական խառնուրդն է. Այն հիանալի հավասարակշռված սուրճի խառնուրդ է, պատրաստված է լավագույն Արաբիկայի եւ Ռոբուստայի լոբիով եւ աղացած է կատարելության.
Սա Kimbo սուրճի խուլ խառնուրդն է. Այն պատրաստված է 100% արաբական լոբով եւ ունի հարուստ, թավշյա բույր.
Այս խառնուրդը ունի յուղալի հյուսվածք `քաղցր, համեղ բույրով. Դա իտալական էսպրեսսոյի դասական խառնուրդ է, պատրաստված է 100% արաբական լոբիով.
Kimbo սուրճը կարելի է ձեռք բերել մի շարք առցանց մանրածախ վաճառողներից, ինչպես նաեւ բազմաթիվ մթերային խանութներից եւ մասնագիտացված սրճարաններից.
Kimbo սուրճի պահպանման ժամկետը, որպես կանոն, տապակման օրվանից մոտ 12 ամիս է, քանի դեռ փաթեթը պահվում է զով, չոր տեղում.
Արաբական լոբիները, ընդհանուր առմամբ, ավելի մեղմ եւ քաղցր են, իսկ Ռոբուստայի լոբիներն ավելի ուժեղ եւ դառն են. Kimbo Coffee- ն իր սուրճի խառնուրդներում օգտագործում է երկու տեսակի լոբի խառնուրդ.
Ձեր Kimbo սուրճը թարմ պահելու համար այն պահեք հերմետիկ կոնտեյներով զով, մութ տեղում. Խուսափեք այն սառնարանի կամ սառնարանի մեջ պահելուց, քանի որ դա կարող է հանգեցնել, որ սուրճը խոնավանա եւ կորցնի իր համը.
Kimbo սուրճը նվիրված է էթիկական աղբյուրին եւ կայունությանը. Նրանք սերտորեն համագործակցում են իրենց մատակարարների հետ `ապահովելու համար, որ իրենց լոբիները ներմուծվեն այնպես, որ եւ՛ շրջակա միջավայրի, եւ՛ սոցիալական պատասխանատվություն ստանան.