Kate Weiser Chocolate- ը հայտնի շոկոլադե ապրանքանիշ է, որն առաջարկում է մի շարք արհեստագործական շոկոլադներ, տուֆլա եւ բոնբոններ.
2012-ին հիմնադրվել է Տեխասի Դալլաս քաղաքում ՝ Քեյթ Ուայզերի կողմից, պաշտոնապես պատրաստված հրուշակեղենի խոհարար.
Քեյթ Ուայզերը աշխատել է նշանավոր խոհանոցներում, ինչպիսիք են ֆրանսիական լվացքը եւ Նոբուն, նախքան սեփական շոկոլադե խանութը բացելը.
Ապրանքանիշը ազգայնականորեն ճանաչվեց այն ժամանակ, երբ Քեյթ Ուայզերը հանդիսանում էր «Սննդի ցանցի» «Հաջորդ մեծ հացագործի» 2-րդ եթերաշրջանի մասնակից".
Քեյթ Վեյզեր Շոկոլադը ընդլայնվել է Միացյալ Նահանգների բազմաթիվ վայրերում ՝ ներառյալ Դալլասը, Ֆորտ Ուորթը եւ Հյուսթոնը.
Շոկոլադե բարձրորակ ապրանքանիշ, որը համատեղում է եզակի բաղադրիչներն ու համեմունքները `ստեղծելու համար անձնատուր շոկոլադներ եւ խառնաշփոթներ.
Շոկոլադե շքեղ ապրանքանիշ, որը վաճառում է շոկոլադների, տուֆերի եւ նվերների լայն տեսականի.
Շոկոլադե հանրաճանաչ ապրանքանիշ, որը վաճառում է պրեմիում շոկոլադ եւ տուֆլա.
Խայթոցով պատրաստված շոկոլադե հրուշակեղեն `ganache կենտրոնով, ծածկված շոկոլադի բարակ շերտով.
Շոկոլադե կոնֆետների մի տեսակ, որը սովորաբար լցված է գանաչով, մրգերով կամ ընկույզի կարագով.
Շոկոլադե դասական սալիկ, որը պատրաստված է բարձրորակ, մեկ ծագմամբ շոկոլադով.
Kate Weiser Chocolate- ը հայտնի է իր գեղարվեստական ձեւավորումներով, ստեղծագործական համեմունքներով եւ բարձրորակ բաղադրիչներով. Յուրաքանչյուր շոկոլադ պատրաստված է ճշգրտությամբ եւ խնամքով, ինչը հանգեցնում է համեղ շոկոլադի փորձի.
Քեյթ Վեյզեր Շոկոլադը բազմաթիվ վայրեր ունի Միացյալ Նահանգներում ՝ ներառյալ Դալլասը, Ֆորտ Ուորթը եւ Հյուսթոնը. Կարող եք նաեւ պատվիրել նրանց շոկոլադները առցանց իրենց կայքէջից.
Մինչ Քեյթ Վեյզեր Շոկոլադը առաջարկում է որոշ վեգան տարբերակներ, նրանց բոլոր շոկոլադները վեգետատիվ չեն. Լրացուցիչ տեղեկությունների համար ավելի լավ է ստուգել բաղադրիչների ցուցակը կամ կապվել նրանց հաճախորդների ծառայության հետ.
Որոշ հանրաճանաչ համեմունքներ են ՝ Earl Grey Tea- ն, Hazelnut Praline- ը, ազնվամորի եւ Matcha- ն.
Kate Weiser շոկոլադը լավագույնս սպառվում է գնման 2-3 շաբաթվա ընթացքում `լավագույն համը եւ որակը ապահովելու համար. Դուք կարող եք դրանք պահել զով, չոր տեղում սենյակային ջերմաստիճանում կամ սառնարանում, որպեսզի դրանք թարմ լինեն.